+31 (0) 413 34 42 19 hans.jansen@orinso.com

Van der Linden Transport

GMP

Dagelijks brengen wij vloeibare en vaste diervoeders naar veehouders en nemen onze verantwoordelijkheid voor veilige diervoeders. Het wagenpark van Van der Linden Transport is modern en goed onderhouden. Wij zijn GMP+ B4.1 gecertificeerd en alle voertuigen zijn uitgerust met een navigatiesysteem en een boordcomputer.

Organische reststromen en meststoffen

Voor onze opdrachtgevers vervoeren wij cosubstraten en andere organische reststromen naar biogasinstallaties of waterzuiveringsinstallaties. Daarnaast vervoeren we organische reststoffen naar afvalverwerkers en leveren we materieel voor opslag of behandeling van reststromen. Tot slot vervoeren wij vaste mest naar de verbrandingsoven in Moerdijk.

Overige transporten en diensten

Voor evenementen zoals popconcerten of grote militaire oefeningen leveren we schoon (drink)water en voeren we het afvalwater af. Kortom, voor elk vorm van transport bent u bij Van der Linden Transport aan het juiste adres.

Erkende wasstraat

Onze vrachtwagens zijn hét visitekaartje bij onze opdrachtgevers. Daarom worden onze wagens wekelijks gereinigd in onze erkende wasstraat. De wasstraat heeft een erkenningsnummer van het NVWA EG 7806 en ook externe bedrijven kunnen bij Van der Linden hun wagens laten reinigen en ontsmetten.

Weegbrug

Wij beschikken over een eigen Boca-weegbrug waar naast Van der Linden Transport ook externe vervoerders gebruik van maken. Wanneer je een Boca-badge hebt, met daarin een aantal basisgegevens van het voertuig geprogrammeerd, ben je in een mum van tijd gewogen. Wegen kan van 7:00 uur tot 19:00 uur.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat over het algemeen uit zeer jonge voertuigen die voldoende aan de strengste milieunormen. De trailers zijn allemaal zo licht mogelijk uitgevoerd om maximale lading mee te kunnen nemen. Een deel van de trailers is voorzien van een eigen weegsysteem en mestregistratie.

Efficiëntie en duurzaamheid

Transport is een spel van efficiënt plannen en zo min mogelijk lege kilometers maken. Met de boordcomputers en ons uitgebreide netwerk van klanten en collega-transporteurs zijn we in staat de voertuigen maximaal vol in te plannen. Dit komt niet alleen het milieu, maar ook de prijs ten goede! Onze voertuigen hebben allemaal Euro 6 motoren en voldoen hiermee aan de meest recente milieu eisen.

Van der Linden Agro Products

Van der Linden Technisch Beheer

Waarom kiezen voor Van der Linden?

Onze betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen er voor dat u bij Van der Linden aan het juiste adres bent voor al uw organische bulktransporten.